Alt muligt blandet

Ingen søvn pga en prinsesse der var ked af det i nat og farmand er syg.

En lidt hektisk nat og morgen. Liva har været vågen i flere timer i nat hvor hun bare har grædt og grædt. Hun var så ked af det og sov også meget dårlig. Hun vendte og drejet sig når hun endelig sov og der skulle meget lidt til at hun vågnet. Hun have ingen feber, men jeg gav hende alligvel en panodil og så gik der 30 min før hun endelig faldt i søvn og sov så fra 3.30 til kl 7.30.

Jeg vågner af at høre Tobias ligge ude på badeværelset og kaste op. Så løb rundt i lejligheden får at få styr på tingen, vand til Tobias og hjælpe ham. Sørge for Liva, tøj og morgenmad. Få Tobias op i sofaen med dyne og så fik Liva sko og jakke på. Bonzo skulle jo ud og gå, så han måtte gå med over til Livas vuggestue og vente ude foran imens jeg afleveret Liva. Hjem igen, gøre mig klar og ud af døren selv. STRES, STRES og atter STRES!!! Og meget træt efter at ha været oppe med Liva halv delen af natten. Nu sidder jeg her på et kursus og skal prøve at være vågne og lytte 🙁 Jeg skal bare igennem den her dag så jeg kan hente min dejlige datter fra vuggestuen og så hjem til min syge mand!foto 2 (1) foto 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *