Alt muligt blandet

I bio med tøserne – All inclusive.

Er lige kommet hjem efter en fantastisk hyggelig aften med mine veninder. Vi har været i bio og se filmen “All inclusive”. En af vore veninder er med i den. Hun har en birolle som guide og så skulle vi jo selvfølgelig ind og se hende optræde på det store lærred. Jeg er sku så stolt over hende. Så fedt at hun er gået efter sin drøm om at blive skuespiller og kort tid efter hun blev færdig uddannet, så er med i en stor biograf film. Hun er vores lille movie Star!

Vil lige anbefalde jer at gå ind og se den. Den er faktisk vild sjov og en rigtig tøse film. Jeg grinte nærmest hele vejen igennem filmen.

IMG_4116-6.JPG

IMG_4121-0.JPG

IMG_4118-0.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *