Liva og jeg

I bio med Liva og se “Trolls”

img_6940

Normalt ville Liva have været til dans i dag, men fordi det er efterårsferie er der lukket. Så jeg lokket farmor til at komme og passe Louis imens Liva og jeg tog i biografen for at se “Trolls”. Vi skulle selvfølgelig både have slik og popcorn plus sodavand 🙂 Det her var Livas anden gang hun var i biografen og jeg var lidt spændt på om hun ville se hele filmen færdig eller om vi var nød til at gå midt i den – Ligesom sidst. Men det gik overraskende godt og hun var helt væk i tegnefilmen. Hun var også helt okay med at der var mørkt i salen  og snakket ikke som sidst. Det eneste jeg ikke lige havde set eller tænkt over var at det var 3D – Da jeg så det panikket jeg lidt fordi jeg vidste at hun ikke ville sidde med de briller hele filmen igennem. Og rigtigt nok, 30 min efter filmen var startet tog hun dem af. For helvede altså, jeg kunne lige se det for mig, at hun sad der og ikke ville se resten af filmen fordi hun skulle have de briller på! Også derfor jeg ikke tvang hende til at have dem på og det virket ikke til at genere hende at filmen til tider var lidt uskarp for hende, så det gik heldigvis.

Kort fortalt handler filmen Trolls om de her søde små farverige og lykkelige trolde som bor dybt inde i skoven. Her lever de lykkeligt med sang, musik, leg og giver en masser kram til hinanden dagen lang! Men en dag kommer der en borker (de er onde og vil spise troldene) og kidnapper de små trolde. Så Poppy (Verdens mest gladeste trold) må sammen med trolden Kvist (en meget sur og ulykkelig trold) ud på en lang rejse for at redde de andre trolde.

Mere fortælle jeg ikke om filmen da jeg synes i selv skal gå ind og se den. For den er faktisk rigtigt god, overraskende god. Og det jeg elsker allermest ved den var at der er så meget sang/musik i den. Trolden Poppy er nu også ret så sød i hendes personlighed – Hende ville Liva gerne være, det fortalte hun mig da filmen var færdig. Som hun selv sagde “Mor, Poppy er så smuk med det lyserøde hår, det vil jeg også gerne have”. Hi hi, Liva er så sød når hun siger sådan noget, men lyserødt hår får hun altså ikke lov til at få!!

img_6932 img_6943 img_6945img_6947

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *