Gravid

Faldt og landede på maven.

I mandags efter jeg havde hente Liva fra vuggestuen, leget vi der hjemme og hygge. Liva begyndte at løbe fra mig og jeg løb efter hende. På et tidspunkt hvor jeg griber ud efter hende, glider jeg og mister balancen. Men har fået fat i Liva på det tidspunkt og trækker hende med ned i mit fald. Det gør at jeg først tænker på at beskytte hende og sørge for at hun ikke slog sig. Hvilket betyder at jeg ikke selv får taget fra i mit fald eller beskytte min mave. Og lander uheldigvis på venstre side af maven først. Det gjorde vildt ondt og der kom også lidt tåre frem. Liva var okay men jeg begyndte at have smerte i maven og ringe derfor til fødemodtagelsen. De ville jo gerne have mig ind med det sammen til undersøgelse og måtte derfor ringe til Tobias. Han var til noget forretningsmiddag og efter jeg havde prøvet at få fat i ham et par gange, gav jeg op. Jeg ringe derfor til min søster og hun smed jo nærmest alt hvad hun havde i sine hænder og tog afsted med det sammen. Lige da jeg havde snakket med min søster ringet Tobias tilbage og han smed så også alt hvad han havde gang i og kørte med det sammen. Så måtte ringe til min søster igen og sige hun ikke behøvet at komme.

Da Tobias kom hjem, kørte vi med det sammen. På Hvidovre blev jeg undersøgt af en læge – ingen vente tid eller noget.  De var rigtigt hurtige og stod klar til at kigge på mig. Jeg fik sat de der runde brikker på maven som lytter til lillemandens hjerte og som kan se om alt er ok med ham. Det var det, men de ville beholde mig natten over for en sikkerheds skyld, da de var bange for at min moderkage ville rive sig løs. Når man falde og lander på maven så er der stor chance for at ens moderkage kan rive sig løs og hvis det sker så skal man have kejsersnit med det sammen.

Jeg fik mit egen stue, hvilket var rigtigt dejligt. Tobias og Liva tog hjem og jeg fik slappet af resten af aften og dagen efter. Jeg havde glemt min mobil så var glad for at der var tv på stuen ellers havde jeg virkelig kedet mig!!! Tobias hente mig ved 15 tiden dagen efter og jeg har holdt mig i ro siden. Slut med vild leg og fangelege med prinsessen indtil jeg har fået lillemanden ud. IMG_5921

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *