Louis og jeg

Hvad skal han hedde?

IMG_6240

Drengenavn er ikke lige noget der har været det nemmeste at finde! Og når man tænker på hvor længe vi var om at blive enig i at Liva skulle hedde Liva – 3 uger efter hun var født blev vi først enig om at det skulle være Liva! Så starte vi altså tideligt med at snakke om navne til lillemanden. I Tobias familie har de en tradition med at alle drenge i familien skal starte med T. Enten skal de hedde et navn med T til fornavn eller mellemnavn. Så vi fik skrevet mange navne med T ned og snakket og vi blev enig om at det skulle være navnet Theodor. Men så kom vi jo lige i tanke om at Tobias har to vennepar som hver har en søn og begge de drenge hedder Theodor. So what to do???

Jeg gik i tænkeboks igen og kigge på nye navne men denne gang på alle navne – altså ikke nogen navne med T som forbogstav. Og jeg fandt frem til Louis. Det var Tobias med på og kunne lig det lige så meget som jeg, så vi er ikke i tvivl om at det skal han altså hedde. Jeg vil stadig holde fast i Tobias familie tradition så han kommer også til at hedde Theodor men bare til mellemnavn.

Så det lillemanden hedder er: Louis Theodor Schelle. Han får Tobias efternavn ligesom Liva også hedder Schelle til efternavn. Mit efternavn er så kedeligt syntes jeg og meget dansk: Jeg hedder nemlig Pedersen – og det er der altså ikke noget sjov over! Der er Tobias efternavn meget mere spændene og sjovt! Plus jeg håber jo selv på at blive en Schelle i fremtiden – når han engang tør gifte sig med mig 😉

Lidt om hans navn:
Louis stammer fra Frankrig og betyder ”den berømte kriger”
Theodor stammer fra Grækenland og betyder “Guds gave”

Man kan stave Louis på flere måder. Mest alm er Loui uden det stumme S og Louis med det stumme S. Vi har google os lidt frem og tilbage og blev enig i at det skal staves med det stumme S men det udtales Loui.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *