Alt muligt blandet

Gåtur på Amager strandpark.

Det er lørdag  og det betyder familie tid 🙂 Vi har være ude og gå en lang tur på Amager strandpark. Elsker virkelig at være der ude, især om sommeren. I dag er det en lille smule koldt, det blæser lidt men solen skinner og så længe vi havde nok tøj på så var det jo helt fint at være ude og få lidt frisk luft. Liva løb rundt, både ude i sandet og ind imellem de høje græs siv. Hun både peget, råbte og snakket om alt hvad vi gik forbi eller så på vores vej. Vi må tage her ud noget mere og især nu hvor det er ved at blive varmer. Hun ville elske at kunne løbe ned til vandet og bade eller sidde i sandet og lege. Ihhh hvor jeg altså glæder mig til det bliver sommer 🙂

Liva og Tobias fik sig en is efter vi havde gået lidt. Jeg syntes nu at det var lige lidt for koldt til at spise is, men det var de to altså ikke enig med mig i, så jeg blev nedstemt! Og jeg havde en meget glad pige som sad så pænt på bækken og spiste sin is. Ihhh hvor er hun altså blevet stor, tænk at hun er 2,5 år! Liva var træt da vi skulle tilbage til bilen så hun fik lov til at komme op og stå på sit nye ståbræt vi har købt til Louis barnevogn. Den er altså genial at have. Når hun ikke gider at gå mere så stille hun sig bare op og bliver kørt resten af vejen. Skal nok skrive om den senere 🙂  Vi havde i hvert fald en dejlig dag og gåtur sammen. Elsker når vi kan lave noget sammen som familie og bare nyde hinandens selskab. IMG_6322IMG_6323IMG_6337IMG_6335IMG_6330

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *