Louis og jeg, Min drøm

Tilbage på kontoret.

IMG_636510 dages barsel og nu tilbage på kontoret. Sådan var det slet ikke med Liva, der var jeg hjemme i et helt år men arbejde også i Ikea på dette tidspunkt og ikke fuldtid på Trold & Blomst. Jeg har ordre der ligger og skal pakkes og sendes afsted – er flere dage bagud og har mails der venter på at blive læst og besvaret. Så lillemanden ligger her inde på kontoret i sin barnevogn og sover og jeg pakker så hurtigt jeg kan så alle ordre kan blive sendt afsted.

Barsellivet er ikke noget man har når man er selvstændig og alene i firmaet. Men det er nu meget rat at være tilbage og arbejde lidt og det ikke kun handler om baby, mælk og bleer. Jeg elsker mit arbejde, elsker at design plakater til børneværelset og andre produkter. Jeg elsker at folk kan lig det jeg laver og køber mine ting 🙂 Det er en dejlig fornemmelse når der popper en ordre op på min skærm. Det gør mig glad og lykkelig at vide at mine produkter skaber glæde hos børn 🙂

Jeg må tage barsel de dage der ikke er så travlt og så ellers have lillemanden med på kontoret så jeg kan arbejde. Jeg kan også arbejde hjemme fra – men skal så ind på kontoret når der skal pakkes ordre. Men jeg elsker det og det er dette der gør mig glad 🙂 Skal bare huske at nyde min tid med lillemanden for jeg ved at før jeg for set mig om så kan han sidde selv, kravle og gå! Tiden går jeg alt for hurtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *