Louis og jeg

Vi er gået fra at være to i soveværelset til at være tre.

Ligger ved siden af Louis lig nu og håber på den lille bandit snart er så træt at han falder i søvn. Vi rykket hans seng ind til os igår aftes i håb om at han ville sove bedre. Få mere ro og føle sig mere tryg ved at ligge ved siden af os. Men siden hans operation er han blevet virkelig svær at lægge til at sove. Han tumler rundt i sengen – heldigvis græder og skriger han ikke som han gjorde i mandags og tirsdags (vores to første aftener/nætter hjemme efter operationen) men der lå han også alene i sin seng inde på sit eget værelse og var ikke smertedækket. Nu hvor han sover ved siden af Tobias og jeg så snakker han, siger en masse lyde og vælter rundt i sengen og er max smertedækket! Men han er glad og det er det aller vigtigste for mig!

Forstår ikke at han ikke er træt – eller måske er han mega overtræt og kan derfor ikke sove? For han har kun sovet en lur på 40 min i dag, så han burde være træt. Det eneste grund til jeg fik ham til at falde i søvn i dag var ved at sætte ham ud i bilen og køre til Dragør og hjem igen! Og det er ALDRIG sket før! Altså at jeg har skulle tage bilen i brug for at få mine børn til at sove. Godt nok kæmpet vi meget med Liva og brugte barnevognen som løsning for at få hende til at sove om aften. Men at køre rundt med sit barn i bilen for at få det til at sove, det er sku første gang det er sket. Jeg havde virkelig prøvet alt inden bilen blev brugt som sidste udvej. Jeg var virkelig desperat til sidst og tæt på at bryde sammen!! Louis var bare så træt og ulykkelig, så er glad for at han faldt i søvn, men det skal bare ikke blive en vane. Så håber dette var den første og sidste gang at bilen blev brugt til det.

Nu er kl 20.30 og jeg lagde Louis kl 19.00. Liva er faldet i søvn men Louis, næ nej han kæmper vider. Igår endt han med at falde om af træthed i sin seng kl 21.15. Og der havde han kæmpet med at holde sig vågen fra Tobias lagde ham kl 19.00. Normal – før hans ganeoperation, faldt han i søvn med det sammen når vi lagde ham. Nu tager det en krig men han falder stadig i søvn af sig selv. Jeg vugger ham ikke, holder ikke om ham, synger ikke sange eller nusser ham. Han ligger i sin egen seng og falder selv i søvn men med mig liggende ved siden af, i min egen seng. For efter sådan en operation som han har været igennem så har han mest brug for tryghed og vide at vi er der. Derfor ligger jeg ved siden af ham til han sover. Ikke noget vi normal gør, men de næste par dage, måske uger så er det sådan vi gør det indtil han er kommet ovenpå igen.

Jeg er jo lidt glad for at Louis er rykket ind i soveværelset. Jeg er jo stor fan af samsovning og elsker at sove med mine børn. Om det er i sengen eller som nu hvor Louis seng står ved siden af vores seng. Jeg har stadig en ide om at vores børn sover bare bedre sammen med os. Tobias er stadig ikke enig eller vild med ideen. Men jeg har oplevet flere gange nu med begge børn at hvis jeg sover sammen med dem så sover de igennem hele natten. Liva vågner stadig fast en gang hvis ikke flere gang om natten. Louis sover også ret dårligt og vågner en til tre gange om natten. Men de gange Tobias har været ude og rejse og jeg har været alene med børnene så har jeg lade dem sove inde hos mig og de har sovet igennem hver nat. Samsovning vil i min verden være den bedste løsning for os når det kommer til at få søvn om natten. Det er så en hel anden snak hvor godt samsovning er når det kommer til Tobias og mit sexliv – for det vil helt klart ikke findes hvis vi rykket begge børn ind for at sove sammen med os. Så derfor vil vi nok aldrig være mere end Tobias og jeg i vores soveværelse. Og derfor elsker jeg og nyder fuldt ud, at min lille supermand som har brug for at sove ved siden af sin mor, lige nu sover med mig hver nat – i hvert fald de næste par dage/uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *