Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

I dag skal vi indlægges på Rigshospitalet

IMG_9123Så kom dagen hvor vi skal indlægges på Rigshospitalet og Louis skal opereres i morgen for sin læbespalte. Tobias er lige ude og gå en tur med Bonzo, når han er tilbage igen så aflever vi Liva i børnehave (så jeg sidder bare pænt og venter her i sofaen) Vil gerne afsted – vi skal være på rigshospitalet kl 9.30.

Jeg tror det bliver en lang dag – der står i vores papir at vi skal møde og snakke med en masse forskellige læger og sygeplejerske og så skal Louis undersøges fra top til tå. Da jeg stod og pakket taske igår aftes var jeg ret i tvivl om hvad jeg skulle tage med. Så var lige inde på vores Læbe Ganespalte gruppe på FB og spørge hvad de havde haft med i deres taske.  Det er dejlige forældre som er så søde og venlige til at hjælpe med råd og tips når man er i tvivl om noget. Der findes virkelig ingen dumme spørgsmål i den gruppe og det er dejligt at kunne se at man kan være i tvivl om de sammen ting, at man ikk er alene og at der altid er støtte.

I tasken er der:

Tøj – jeg har været ude og købe nye bodyer til ham. Har fået af vide at han ikke måtte få noget tøj over hovedet, så hans nye bodyer er med knap lukning på maven. Jeg har taget lidt alm bodyer med og så ellers bukser og strømpebukser.

Sutteflasker: Jeg har taget hans egen sutteflasker med – ser ikke nogen grund til at han skal prøve andre flasker når dem vi har fungerer så godt! Jeg ved at han skal have sonde mad i de første 2 dage efter sin operation og så går jeg ud fra at han kan bruge sine egen sutteflakser igen på 3 dagen.

Ting der giver tryghed: Jeg har pakket hans dyne ned, plus et ekstra sengesæt. Jeg har pakket to af hans bamser ned og lidt legetøj. Han skal føle sig tryg og hjemme imens vi er indlagt.

Modermælkserstatning: Jeg har taget det med for en sikkerheds skyld. Men regner med at de har det der ude og at de sørge for at han får det rigtigt. Det gjorde de jo på Hvidovre. Plus at vores diætist siger at de skulle gerne have hans modermælkserstatning og hvis ikke de har så skaffer de det til os. Men man ved jo aldrig så derfor har jeg taget med – så er vi dækket ind den første dag.

Barnevogn: Den skal han have med. Så vi kan gå ture og han skal sove lure i den.

Ting jeg har pakket til mig selv:
Tøj, håndklæde(når jeg skal i bad) toilettaske, min computer, høretelefoner, blade og en bog til at læse i.

Jeg regner med at sutteklude/stofbleer, håndklæde til ham og bleer, er ting der er der ude som vi bare kan tag. Det er der på Hvidovre så mon ikke også Rigshospitalet har sammen service 🙂 Jeg er også lidt spændt på at se hvordan deres madordning er når nu vi skal være indlagt i 7 dage. Og så håber jeg på at vi får en enestue! Ikke fordi vi er beder end alle andre patient og jeg er indforstået med at vi nok skal dele stue med en anden familie. Men hvis det var mig selv, så ville jeg fandme ikke dele stue med Louis! Han sover så dårligt og han tror stadig at han skal være oppe efter sin første nat flaske. Hvilket betyder at jeg hver nat kæmper med at få ham til at sove igen. Og han kæmper imod med skrig og gråd. Og han kan altså blive ved i flere timer! Så jeg krydser finger for at der er en enestue ledig til os.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *