Læbe gumme ganespalte, Mad og opskrifter

Majs snacks – Louis yndlings snacks.

IMG_0890De her er altså virkelig geniale til Louis. De er så bløde at når han putter dem i munden så bliver de opløst af hans savl. Og det er nemt for ham at spise uden at de sidder fast i hans ganespalte. Han er vilde med dem og når først han begynder at spise dem så stopper han ikke før posen er tom. Og fjerner jeg den så bliver han så skide sur, skriger helt vild af mig. Den lille bandit har altså noget af et temperament! Jesus christ, 10 måneder og skælder mig allerede ud fordi tingen ikke går efter hans hovede!

De er virkelig gode at have med når vi er ude, om det er gå tur med barnevognen, eller i bilen hvis vi skal køre langt. Har altid en pose med i pusletasken så han kan få en lille snack i løbet af dagen.

IMG_0887IMG_0892IMG_0888

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *