Alt muligt blandet, Liva og jeg

Liva har deltaget i sit første børne OL.

image Liva deltog i et børne OL i dag. Så fedt og hun var mega stolt da hun løb i mål – Selvfølgelig med farmand i hånden. Hun skulle igennem 3 forskellige idrætsdiscipliner, 2 af dem ville hun ikke selv, så der måtte farmand træde til og hjælpe hende, men hun gennemførte og er vild stolt over at ha fået en medalje 🙂

De tre discipliner var, løb, kuglekast og længdespring. Kuglekast og længdespring ville hun ikke, så Tobias måtte kaste kuglen for hende og i længdespring nåede de kun ned af halvdelen af løbebane og så stoppe Liva. Hun ville ikke hoppe. Så den fik hun ikke lige gjort færdig. De skulle løbe to gange, første gang 60 m og anden gang 400 m. Begge løb gjorde hun og da hun løb de 400 m stoppe Tobias og hende meget få gange. Så det var ret flot at hun kunne løbe det 🙂 Er vild stolt over hende! imageSe hende lige – Så glad så hun ud da hun fik malet det danske flag på sin arm! Der skal åbenbart meget lidt til at gøre hende glad! Hun var den eneste dansker der deltog, alle de andre børn var fra Tyskland og England.  imageHer løber de 60 m 🙂
image Liva og farmand får forklaret hvad de skal og venter på det er deres tur 🙂imageKlar til at hoppe – Nej ikke alligvel! image Louis sidder og hepper på Liva.
imageLiva står klar sammen med farmand til at kaste med en kugle – hvilket hun i sidste øjeblik ikke ville så Tobias måtte hjælpe hende og kaste for hende.image1 2 3 løb…. så løber hun lige 400 m. imageKommer i mål sammen med farmand og en meget stolt pige får sin medalje og diplom som bevis for at ha gennemført sit første børne OL 🙂image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *