Louis og jeg

Louis første dag i vuggestue.

imagePå vej i vuggestue og børnehave – Det er så rart at de skal gå i samme institution.

I dag har Louis være i vuggestue for første gang. Vi var med til at spise lidt frugt og morgensang. Resten af tiden leget han med de andre børn og gik rundt i stuen og kigget. Det hele er så nyt for ham så han var vild nysgerrige og ville være med i alt hvad der skete. Han var ikke generet, bange eller tilbageholdende. Han var meget tryg både over for de voksne og de andre børn. På et tidspunkt hørte de musik og danset alle sammen. Det skulle Louis også så han tog en af de voksne i hånden og danset med. Det bliver så godt for ham at starte i vuggestue. Han er klar til det og har været det længe. Han har brug for at lege med andre børn på hans alder, opleve og lave andre ting end at være hjemme med mig.

De var virkelig søde og det var en rigtigt hyggelig første dag. Jeg gik der fra med en rigtigt god mavefornemmelse. Louis var så træt efter vi havde været der at han var lige til at putte i barnevognen da vi kom hjem.image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *