Liva og Louis

På biblioteket for første gang med begge børn

Sidste dag i børnehaven – ungerne har fra i morgen af juleferie. Eller fra nu af faktisk og jeg syns at vi her til aften skulle starte vores juleferie med et besøg på vores lokale bibliotek. Vi har aldrig være her, gået forbi mange gange når vi skulle handle ind men aldrig bevæget os ind i det store lokale fyldt med bøger. Mig og bøger har aldrig været gode venner. Pga jeg er ordblind og havde en dårlig skole oplevelse hele min folkeskole har jeg lidt af en frygt når det kommer til at skulle læse bøger. Jeg åbner aldrig en bog og har ikke gjort det siden jeg stoppet med at gå i skole.

Efter jeg har fået Liva og Louis så læser jeg en gang imellem godnat historie for dem som en del af deres putterutine. Men det er meget let læselige børnebøger og de fleste med masser af billeder og næsten ingen tekst i jeg læser for dem. Til trods for jeg har det sådan med bøger så skal mine børn jo ikke havde det sådan. Så vi tog på biblioteket efter børnehaven i dag og det var et kæmpe hit for ungerne. Der var så meget legetøj, udklædningstøj og biler så både Louis og Liva hygget sig helt vildt. Liva skulle selvfølgelig prøve alle kjolerne og bag rundt på dvs bamser som hun samlet i en rundkreds. Der efter fandt hun en masse børger og satte sig ned og læste højt for de bamser hun havde fundet. Så hyggeligt, elsker at se hende lege for sig selv og bruge sin fantasi. Louis rendte rundt med alle de biler der var, fandt nogen bøger som han kom over til mig med og så sad vi og kigget lidt i dem.

Jeg var overrasket over hvor hyggetliget det endelig var at være på biblioteket og hvor meget ungerne hygget sig. Så helt sikkert ikke sidste gang vi tager der hen og hygger.img_7883
img_7879 img_7886 img_7887img_7889Selv jeg fandt en af mine ynglings bøger – Nemlig “Find Holger”, så imens ungerne hygget sig prøvet jeg og finde ham Holger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *