Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Det savner jeg lige nu.

Vi har været afsted i 1,5 måned nu og har ca 1,5 måned tilbage. Alt efter hvornår vi vælger at rejse hjem. Vi har stadigvæk ikke købt flybillet hjem. Når man er ude på sådan en lang rejse – eller når jeg er, så begynder jeg at savne ting hjemmefra. Og også værdsætte ting jeg normal ikke ville gøre i hverdagen der hjemme. Så her er de ting jeg savner lige for tiden og værdsætter helt vildt meget!

⁃ Min familie og veninder. Er så glad for at FaceTime, Instagram og Snapchat findes. Jeg kan huske da jeg for 10 år siden var med min veninde ude og rejse i 6 måneder hvor det var email og Skype. Hvem bruger Skype nu til dags? Vi FaceTime meget for at ungerne kan se og snakke med deres mormor, deres moster og to kusiner. Og så ser jeg ellers resten af familien og veninderne og hvad der sker i deres liv via Instagram og Snapchat.

⁃ At bage. Og det er lige meget om det er kage eller boller/brød. Jeg savner at bage. Især sådan en rigtigt lækker drømmekage eller chokoladekage! Og så savner jeg friskbagte boller. He he!

⁃ Rugbrød. Jeg savner en god dansk frokost med smørbrød! Det er noget af det første jeg skal ha når jeg er hjemme igen.

⁃ Vores hus og sommerhus. Savner mit eget køkken og soveværelse. Især min egen seng! Savner sommerhuset og vores gåture ned til stranden.

⁃ Grønsagsstænger!!!! Jeg savner helt vildt gulerod og agurk stænger med avocado dip.

⁃ At arbejde. Jeg savner at lave noget kreativt, pakke ordre og min hverdag på kontoret. Jeg svare mail imens jeg er på denne rejse. Men jeg savner sku at arbejde. Vildt at have det sådan når man er 3 måneder afsted på den anden side af jorden med sin familie.

⁃ Mig tid/alene tid. For den er helt væk på den her rejse. Og jeg kæmper sku lidt med det oppe i mit lille hovede. Jeg er en person som har brug for at være alene – altså bare en gang imellem. Og på denne rejse der er jeg sammen med ungerne 24/7. Også når de sover! Selvom jeg elsker at vi er sammen med ungerne hele tiden så har jeg også brug for lige at trække vejret eller trække stikket engang imellem. Det kommer nok ikke til at ske på denne rejse. Så jeg har en del “Mig tid” jeg skal ha indhentet når vi kommer hjem.

⁃ Alene tid med min mand. Faktisk vil jeg måske kalde det for kæreste aftener! Men det sker så heller ikke på denne ferie. Jo altså når ungerne sover så er vi da lidt alene. Men når man bor på et hotelværelse så er man jo stadig i sammen rum så ungerne – vi kan jo ikke gå fra dem! Så vi er faktisk aldrig alene, kan spise romantisk middag sammen, gå lange ture osv uden at ungerne er der. Det skal vi også ha indhentet når vi kommer hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *