Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Smukke Ubud

Vi er rejst videre fra Sanur, væk fra kæmpe hotel, masser af trurister og kaos, og er taget til Ubud! Stilhed og hvor det bare er os 4 er noget vi lidt har haft brug for! Derfor har vi har vi lejet en villa med to værelser – det er første gang på denne rejse at ungerne skal sove i deres eget værelse. Krydser finger for at det kommer til at gå fint! Vi har egen pool, kæmpe køkken alrum og stue. Her er alt hvad vi har brug for og hver morgen kommer der en kok og laver morgenmad til os. Så er der en pool mand og en rengøringsdame.

Personalet er der kun om morgen og resten af dagen og aften er det kun os. Det er dejligt. Vi har en fantastisk udsigt ud over rismarkerne, her er virkelig smukt.

Villaen ligger 10 min på scooter fra centrum af Ubud. Så vi skal ha lejet en scooter og så glæder jeg mig til at komme ned i byen og gå rundt og kigge. Vi skal også et smut forbi monkey forest- det skal ungerne se. Jeg har savnet Ubud – da jeg for 6 år siden var her med Tobias første gang forelsket jeg mig i denne skønne by. Så jeg har virkelig glæder mig til at komme tilbage her til igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *