Liva og jeg

Alenemor i en uge – Dag 2

Jeg har fået nået en masse ting. Hvilket har været dejligt. Arbejder stadig på at få åbnet min hjemmeside til Trold & Blomst. Det er som om tingen ikke helt vild det sammen som jeg gerne vil ha. Men det skal ikke stoppe mig 🙂

Liva sov da jeg kom over i vuggestuen. Så endnu en gang måtte jeg tag barnevogne med hjem. Hvilket jo ikke gør mig noget fordi jeg sukker virkelig efter sådan en stor dejlig barnevogn. Ihhh altså jeg ville gerne ha en! Du kan læse mit indlæg her om sidst jeg tog hende hjem i hendes barnevogn.

20130924-155305.jpgMen den sene lur som hun tog nu da jeg hente hende, betyder bare at hun ikke skal ha en 3 lur når vi kommer hjem. Hvilket er rigtigt dejligt. Så skal jeg ikke kæmpe med hende som jeg gjorde igår 🙁 Har alleredet lavet aftensmad inden jeg hente hende fra vuggestue. Nemlig spaghetti bolognese som jeg ville ha lavet igår. Så det eneste jeg skal er koge pasta og så er der aftensmad 🙂 Indtil videre en glad prinsesse som er vågnet fra sin lur. Frisk og klar til at hygge med mig i aften 🙂

20130924-160527.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *