Liva og jeg

Hygge hos mormor en hel weekend.

Jeg skulle arbejde hele weekend og derfor passet min mor Liva. De har rigtigt hygget sig både lørdag og søndag. De fik bagt boller, set tegnefilm, leget en hel del, hygget med min mors hunde (hun har 5 styks) Min mor havde også lavet fastelavnsris til Liva, ligesom jeg husker dem fra jeg var barn 🙂 Og så havde hun også lidt fastelavns gaver til Liva. Ihhh altså min mor er den bedste. Hun forkældre Liva med ting men også med masser af kærlighed. Og Liva elsker at være sammen med hende.

Det er dejligt at min mor kan hjælpe når jeg har de her lange vagter på arbejde. Jeg ved ikke hvad jeg skulle ha gjort i den her weekend hvis ikke hun kunne passe Liva. Det er bare dejligt at ha forældre, svigerforældre og søskende som kan hjælpe mig med Liva 🙂

CollageImagefastelan CollageImagefastelavn2 IMG_9346

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *