Liva og jeg

Det der med at børste tænder.

I et tideliger indlæg skrev jeg at jeg havde lidt svært ved at børste tænder på Liva. Hun syns overhovde ikke det er sjovt. Og gør alt for at undgå det. Så var jeg så heldig – eller Liva var den heldige, og fik en lille pakke af postmanden med en masse tandbørster fra Jordan og en lille hilsen fra dem om hvordan vi kan gøre det sjovt at børste tænder.

Inde på Jordans hjemmeside kan man se en lille video hvor man kan synge med og se en løve, en flodhest og en krokodille får børste tænder. Den er rigtigt sød og vi hygger når vi sidder og ser den. Jeg fortælle Liva imens vi ser den at løven, flodhesten og krokodillen også skal ha børste tænder. Ligesom mor og far også skal. Hun syns den er hyggelig og kan godt lig sangen som hun sidder og klapper med på. Men børste tænder imens vi ser den det vil hun altså ikke 🙁 Tror vi skal se den et par gang endnu før hun helt forstår at alle skal altså børste tænde også selv om man er et farligt dyr 🙂 Og at det skal hun også. Vi øver videre og prøver at gøre det så hyggeligt og sjovt som muligt. For de tænder skal jo børstes om hun vil det eller ej!IMG_3346 IMG_3348 IMG_3351

IMG_3391 IMG_3392

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *