Alt muligt blandet

Liva har fået jetlag.

Livas søvn er blevet helt rodet efter vi er kommet til Miami. Hun fik jo sovet lidt i flyveren. Og så var oppe til lidt over midnat amerikansk tid nytårs aften. Hun sov til kl 6 om morgen dagen efter. Men tog sig en middags lur allerede ved 10 tiden. Men sov kun i en lille time. Så faldt hun i søvn igen kl 17.30 og sov hele natten igennem hvor hun så vågnet kl 5.30 i morges. Nu er kl 9.00 og hun er max træt igen. Vi skal til at tjekke ud af vores hotel. Og jeg ved at når vi sætter os ud i bilen så falder hun i søvn. Hvilket er alt for tideligt for hende at tage sin lur.

Jeg ved ikke om det er fordi hun har jetlag. Men det tror jeg næsten hun har! Det virker som om hun er fuld og samtid er hun total groggy og sløv. Hendes balance funger slet ikke! Jeg vil ikke holde hende vågen hvis hun er træt og har brug for at sove. Vi må bare se hvordan det går i dag med hendes lur. Men håber ikke det forsætter med at hun falder i søvn ved 5 tiden hver aften. og tager en middags allerede ved 9-10 tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *