Liva og jeg, Liva og Louis, Louis og jeg

Mor her er nervøs!

Ikke meget nervøs men en bare lidt nervøs! Tobias er taget ud for at mødes med hans nærmeste venner og han har taget Louis med sig. Han skal nemlig vise ham frem. Hvilket jeg syntes er helt okay at han gerne vil det, men jeg ville jo nok ha været lidt mere tryg med at hans venner var kommet her hjem for at se vores lille guldklump. Men som han selv sagde så ville Liva tage en del opmærksomhed fra Louis og så ville Tobias gerne være alene med drengene så han kunne snakke og hygge. Det er også noget andet at være alene med sine venner end når ens bedre halvdel er lige ved siden af og kan lytte med i alt. Han kan jo ikke 100% være sig selv med sine venner – på den der drengerøvs måde, hvis jeg var der. Så nu er han gået og har taget min lille guldklump med sig. Jeg savner allerede min lille dreng og det er jo nærmest 10 min siden de er gået. Åhhh det bliver en lang aften. Jeg ved jo godt at Tobias har styr på alt og han vil passe på Louis. Han er jo verdens bedste far og vil gøre alt for vores to børn. Så jeg burde ikke være nervøs men kan alligevel ikke lade vær med at være det lidt.

Heldigvis har jeg hende her til at holde mig med selskab og hygge med. Vi skal rigtig have mor og datter tid. Bare ren hygge med min store prinsesse. Må nok begynde at skrive store pige eller store prinsesse om hende nu. For i forhold til Louis så er hun altså virkelig blevet en stor pige. Hun er jo ikke min lille baby mere! Åhhh hvor er tiden dog blevet af? Det går jo alt for hurtigt og jeg kan slet slet ikke følge med. Hun kan nærmest alt nu og er meget selvstændig. Så elsker at jeg har en hel aften alene med hende! Hun skal forkældes og vi skal lege lige det hun gerne vil lege. Liva bestemmer alt i aften!IMG_6435

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *