Louis og jeg

Ventetiden er lang.

IMG_9154IMG_9158IMG_9162Sådan så vi ud for 50 min siden. Glade og smilene. Lillemanden viste slet ikke hvad der ventede ham og han var fuld af energi og syntes at alle han mødte på sin vej var sjove, for han fik sendt det største smil afsted til alle! Han havde en fest nede på operationsstuen imens alle de læger, sygeplejsker og andre personer i rummet sagde hej og præsentere sig for os. Da vi stod der nede fik vi begge tøj til at tage på, så jeg også kunne komme med ind og være der når han skulle sove. Jeg havde beslutte mig for ikke at gå med ind, men nu fik jeg muligheden og så tog jeg den.

Sjovt var det ikke at skulle sidde der og se ham blive lagt til at sove imens han kæmpede imod med skrig og gråd. Vi fik begge tåre øjenene imens, heldigvis faldt han i søvn hurtigt! Så da vi kom ud af stuen kunne vi begge jo ikke holde os tilbage og vi fik lige grædt lidt ud. Det var så sindsygt hårdt at stå og se på uden at kunne gøre noget andet end at holde ham i hånden! Der er også mange følelser på spil når det kommer til ens lille baby. Alt det kærlighed man har til den lille bandit er helt vildt og jeg vil jo ønske at han ikke skulle igennem alt det her! Jeg ville ønske jeg kunne tage hans plads og skåne ham fra det hele.

Nu sidder vi og venter på hans operation er overstået – om godt 3 timer vil vi få vores lillemand i hænderne igen! Savner ham allerede og glæder mig til at se ham, kysse og kramme ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *