Louis og jeg

Jeg vejer alle hans bleer og stofbleer.

Det er dag 2 her på Hvidover og nu har de bestemt at jeg skal vejer alle Louis bleer og stofbleer. Jeg har fået et skema som jeg skal udfylde med hvor meget mælk der er i hans flaske, hvor meget han drikker af den flaske, hvor meget han gylper/kaster op og hvor meget han tisser. De har vejer alle hans bleer og stofbleer så de ved hvor meget de vejer inden han tisser i sine bleer og inden han gylper op på sine stofbleer. Det er lidt tidskrævende men det hjælper sygeplejersken med at se hvor meget han får spist i forhold til hvad han gylper op igen. Og så i forhold til om han spiser det han skal i løbet af en dag for at han kan tage på og vokse.

Han vejer lige nu 3380 g, hvilket er meget lidt når man tænker på at han er 1 måned gamle. Så for børnelægen er det vigtigste at finder ud af hvorfor Louis kaster op som han gør og få ham til at tage på i vægt. IMG_6801

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *