Louis og jeg

Louis kan nu går med gåvogn

IMG_0923 Ihhhh altså, min lille bandit har i dag lært at tage sine første skridt med sin gåvogn. Det går lidt hurtigt for ham, så jeg er nødt til at holde i gåvognen for ellers så køre gåvognen og Louis ligger på maven med ansigtet ned i gulvet! Men han er vild med at gå rundt i stuen imens han trykker på alle knapperne så gåvognen både blinker med alverdens lys og lyde. Både dyre lyde og musik spiller den. Den kan også tælle til 5 og sige som en bil. Ej men altså hvad den her gåvogn ikke kan – Det er 3 i 1 gåvogn som kan bruges helt fra de er små babyer og ligger på maven. Den er virkelig smart og klart en gåvogn jeg vil anbefale til alle der skal have børn.

Det har været Livas og nu bruger Louis den – så den har også holdt i mange år og er stadig helt fin og så god som ny. Vi er super glade for den og Louis elsker den. Og nu kan min seje lille bandit som kun er 10 måneder gå rundt i stuen ved at holde i den og han har en fest hver gang 🙂 IMG_0924 IMG_0925 IMG_0927

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *