Louis og jeg

Han kæmper imod til han falde om af træthed!

imageJeg elsker min lille Louis mus. Han er virkelig dejlig men hold kæft hvor jeg hader det stadiet han er i lige nu. Kravlestadiet er ikke et stadiet jeg er vild med. Det var jeg heller ikke da det kom til Liva. Jeg ved ikke helt hvad der er med de to unger, men de er virkelig ens på mange punkter og gør de sammen ting i den sammen alder.

Når det kommer til vores putte rutine så er det jo en lang kamp for mig lige nu. Louis er så vild med at prøve at komme op på sine hænder og knæ at ordet “sove” ikke findes i hans verden. Falde i søvn selv det sker i hvert fald ikke mere og jeg kæmper med at ligge ham ned og putte ham med sut og dyne.

Alle mine aften forgår sådan her lige for tiden: Når Louis ligger på ryggen med dynen over sig, sut i munden og sin klud i hænderne, så giver jeg ham et godnat kys og siger godnat. Derefter går jeg fra ham og så går der ikke mere end 5 min og han begynder at pive/brokke sig! Så går jeg ind og tjekker til ham og finder ham ligge på alle 4 med hovedet ned i madrassen. Og så starter jeg forfra med at putte ham. Nogen gange så sidder han op når jeg kommer ind og tjekker til ham og andre gange så er det lykkes han at få vendt sig og ligger med hovedet ned i fodende på en eller anden dum måde, som gør han ikke kan bevæge sig! Som regel når han ser mig får jeg det største smil fra ham. Han virker ikke træt men jeg ved han er det. Han vil bare ikke sove men lære at kravle og sidde op i stedet! Liva gjordede det sammen da hun også var i  kravlestadiet og jeg hadet det!! Alle mine aftner gik på at ligge hende til at sove fordi hun bare gerne ville ligge på alle 4 og prøve at kravle.

Og det er altså ikke fordi Louis ikke får lov til at ligger på gulvet og øve sig om dagen fordi det gør han – Selvfølgelig på noget lidt mere blødt end bare gulv – Skal jo passe på hans næse og læbe!!image imageimageMen altså helt ærlig, hvem kan dog stå for det smil! Ej hvor jeg elsker ham og elsker når han smiler. Han får mit hjerte til at smelte hver gang med det smil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *