Louis og jeg

Louis øver sig i at spise selv.

imageJeg har lidt udskudt det her med at lade Louis få lov til at spise selv. Jeg kan simpelthen ikke overskue alt det rengøring det medføre at han skal sidde selv og prøve at spise! Plus at han altid skal i bad bagefter da han er smurt ind i grød, både tøj, hænder, ansigt og hans hår! Nu kom Tobias hjem fra Indonesien igår og her til morgen var det så ham der skulle give Louis morgenmad. Så han lod ham prøve selv og Louis have jo en fest. Han var hel vild glad over at han selv måtte prøve med ske, hvilke jo er det vigtigste. Han er også 11 måneder nu så han burde også have lov selv! Så kan mit lorte behov for ikke at vil gøre rent, et eller andet sted komme i sidste række. Halvdelen af grøden får han ikke op i munden, det meste ender på gulvet og Bonzo ligger klar som altid under Louis stol og venter 🙂 Imens Louis selv sidder med sin ske, så have Tobias også en ske og den brugte han så til at give Louis mad med samtid. Nogle gange tog Louis så også den ske og så sad han med begge og slog ned i skålen med dem, grød fløj ud til alle sider, men Louis hygges sig hele vejen igennem morgenmaden 🙂

Vi (jeg) må nok lad ham øve sig i at spise selv hver gang han skal have mad fra nu af. Jo mere han får lov selv, jo bedre bliver han og jo hurtiger lære han at spise rigtigt! Så jeg skal bare lære at give slip og lad ham kaste grød ud til alle sider, på gulvet, på bonzo, mig og ham selv! Men hey, så længe han er glad og har en fest så må mor her lukke øjnene med hensyn til grød alle vegne.
image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *