Ferie og rejser

Dag 2 i Hemsedal

img_8958

Liva starte på skiskole igår. De er kun 3 børn på holdet, hvilket er rigtigt rart da skilærerne har mere tid til hvert barn. Der er nogle af skilærerne som har 8 børn på deres hold, hvilket virker som lidt for mange børn i forhold til der kun er en skilærer. Så måske vi har været heldige at de kun er 3 – i hvert fald er Livas skilærer utrolig sød og hun virker meget pædagogisk. Og så snakker hun dansk selv om hun er norsk – Jeg har nemlig gået lidt og været bekymret for om Liva nu ville kunne forstå hendes skilærer hvis de snakket norsk. Den først dag var lidt af en kamp – Liva ville ikke og græd imens hun holdet fast i Tobias. Den første time endte han med at måtte gå med op og ned på børnebakken og være der så hun kunne se ham. De sidste 30 min var hun blevet okay og Tobias kunne få lov til at stå nede for enden af bakken imens hun stod på ski sammen med sin skilærer og de to andre på holdet. Hun var meget stolt over sin første dag og skulle som det første vise mig hvordan man laver “pizza” aka bremser på ski.

img_8957img_8548Hun fik også lige et lille kram af Valle – han er der hver dag når de er på ski skole. Så kommer han og siger hej, giver kram og står på ski ned af børne bakken med alle børnene.

Det hele er jo samlet på et sted, så imens Liva står på ski med sin skilærer sidder Louis og jeg inde på cafeen og kan se hende stå på ski. Børnebakkerne er nemlig lige ude foran cafeen så det er fedt at jeg kan være inde i varmen med Louis imens. Louis sover faktisk lur imens Liva er på skiskole så jeg får lidt alene tid i de 90 min. Louis sover i sin klapvogn med flyverdragt, hue, sovepose og skiundertøj. Igår var lige på grænsen for ham at sove udenfor – minus 10 grader var det. Så jeg var ude og tjekke til ham en del gange. Hvis han ikke sover så er han over i “legerummet” som er i et hjørne inde i cafeen hvor der er masser af legetøj. Når han først er løbet der over så ser jeg ham ikke med mindre han er sulten, tørstig eller bare vil side med sin ipad.

img_8529 img_8545

Liva var ret træt efter sin første dag på skiskole, så vi kørte hjem til hytten for at slappe af. Vi har jo Bonzo med og han skal også ud og gå en lang tur. Man må ikke have hund med op i skiområdet så han ligger bare og sover i hytten til vi er hjemme igen ca ved 15.00 tiden. Resten af eftermiddagen og aften er gået med tegnefilm, tegne, lege og spil på iPad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *