Ferie og rejser

Dag 3 i Hemsedal

img_8494I morges – med ski undertøj på og klar til at komme ud og stå på ski.

Louis har været ude og stå på ski for første gang i dag. Det er lidt stort syns jeg når han kun er 1 år og 10 måneder. Tobias løb med ham ned af børnebakken imens han holdt fast i Louis. De første par gange sagde Louis ikke en lyd, han var helt stille og kigget bare. Men efter nogle gange begyndte han at klappe i sine hænder når Tobias og ham var kommet ned fra bakken og sagde “mer mer mer”. Jeg syns det er mega fedt at mine børn lære at stå på ski – Jeg har så utrolig mange barndoms minder med min far fra alle vores skiferie. Og da jeg blev ældre tog jeg på skiferie med mine venner og har været super glad for at jeg kan stå på ski – Syns det er en fed måde at holde ferie på og jeg har altid gået og sagt til Tobias at når Liva blev gamle nok så skal hun lære det. Jeg havde så ikke lige regnet med at Louis også ville have muligheden for at prøve i så tidlig en alder.

img_8560 img_8517Liva og Louis flyverdragter er fra Reima.

Imens Liva var på skiskole for anden dag i træk og Louis sov lur hygget jeg mig inde i cafeen. Jeg fik lidt tid til at blogge og læse blogsindlæg fra de forskellige blogs jeg følger. Plus at det meste af min tid er gået på Instagram og Snap Chat. Elsker Instagram – er så afhængig af den app, i kan også følge mig der inde hvis i har lyst. Jeg hedder Nataschap1986. Tobias har i dag stået og kigge på Liva stå på ski i dag med hendes skilærer og hun er blevet ret god – hun virke lidt usikker og nervøs stadig men hun klare det faktisk ret godt trods det er hendes anden dag.

Vi lavet en lille snemand ude foran cafeen da Louis var vågen fra sin lur og Liva var færdig på skiskole.

img_8572 img_8582img_8513

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *