Ferie og rejser

Dag 4 i Hemsedal

img_8584Vores hytte.

Det er altså koldt i dag – som i sindssygt koldt. I morges da vi vågnet var det minus 17 grader!!! SHIT, jeg hr aldrig oplevet at være et sted hvor det har været så koldt. Det var slet ikke til at holde ud – bare det at gå fra vores hytte og ud til bilen var jeg ved at dø af kulde. Tobias havde varmet bilen op inden og ungerne blev som det første smidt ind i vores varme bil. Hold kæft jeg elsker den bil – er virkelig blevet glad for den. Når men vi var ret enig i at det var alt alt for koldt til at stå på ski – i hvert fald her i formiddags. Så vi fandt vores faste sted i cafeen og starte altså vores dag ud med varm kakao med flødeskum. Det går vi altså ikke ned på når det er så koldt. Så vi hygget og ungerne leget indtil Louis skulle sove lur og Liva skulle på skiskole. Fordi der var minus 17 grader i dag sov Louis indenfor i sin klapvogn. Og trods mange mennesker og larm så sov han to timer ved min side!

img_8586img_8622

De sidste to dage er Liva gået fra at stå på børnebakken til en bakke lidt højre oppe med hendes skilærer. Stadig meget børnevenlig bakke men for at komme op på den bakke har de alle 3 på holdet skulle lære at tage en T-lift. Og første gang Liva skulle tage den alene (skilærerne havde taget den med hende et par gange inde) falder hun selvfølgelig af den hvilket slog hende lidt ud. Skilæren fortalte os at hun græd og kaldte på Tobias og jeg! Men jeg sad i cafeen med Louis og Tobias var ude og stå på snowboard. Jeg kunne godt fra min plads se at hun faldt af liften og blev liggende. Men hendes skilærer var hurtigt over hos hende og så tænkte jeg ikke mere over det. Men faldet gjorde at hun resten af tiden var pylret, utryg og ville ikke rigtigt gøre noget af det hendes skilærer bad hende om. Så hun havde desværre en lidt dårlig dag på skiskole. Jeg håber at i morgen bliver meget bedre dag for hende, da det er også hendes sidste dag på skiskole og jeg vil så gerne have at hun får en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *