Ferie og rejser

Dag 6 i Hemsedal

img_8954

Sidste dag og vi har bare stået på ski hele dagen. Vejret har været med os i dag, solen har været fremme og det har været okay varmt. Liva står bare selv nu, køre ned af børne bakkerne og bremser uden problemer. Hun er for sej min lille pige. Igår tog vi ned til Hemsedal by – ligger 5 min kørsel her fra, der købte vi en børne skisele til Liva. Den er virkelig smart, for den gør at det nemt at holde styr på Liva når hun køre ned af bakken. Med skiselen på kan jeg køre lige bag Liva og komme med gode råd samtidig med at jeg sikre, at det ikke kommer til at gå for stærkt for hende. Hun glemmer nogle gange at bremse og så går det lidt for hurtigt for hende hvilket resultere i at hun ikke vil stå da hun bliver bange!

Vi har haft stor gavn af skiselen i dag. Hun føler sig meget mere tryg når hun har den på. Jeg bruger ikke selen til at bremse for hende, det gør hun selv, så det er mere en trygheds ting for hende fordi hun ved jeg køre lige bag hende og griber hende hvis det går for hurtigt eller hvis der er noget der skulle gå galt. Men hun klare det faktisk helt fint selv, jeg skal kun en gang imellem lige sige til hende at hun skal huske at bremse for ellers for hun alt alt for meget fart på! img_8651
Louis har stået det meste af dagen med Tobias og han har lært at holde balancen når han har ski på. Og så står han ned af bakken imellem Tobias ben, hvilket han syns er vildt sjovt. Han vil hele tiden op på toppe af børne bakken når de er kørt ned. han råber “mere, mere, mere”. Han er så sød og jeg er glad for at han for noget ud af den her ferie og hygger sig trods han er så lille.
Ud over ski har vi brugt noget af dagen på at lege i sneen. Ærligt så vil jeg ikke hjem, en uge mere kunne jeg godt ha brugt. Så prøver allerede nu at overtale Tobias til at til næste år så er det altså 2 uger vi skal være her for 1 uge er slet ikke nok. Nu har begge børn også lige fået lært at stå på ski og så skal de vente et helt år før de kan det igen. Så skal man ligesom starte forfra med dem, hvilket jeg syns er lidt øv. Men jeg er så glad for at kunne give Liva (Og Louis, hvor meget han kan huske ved jeg ikke) denne oplevelse. det betyder så meget for mig at begge mine børn vil med på ski ferie og kan lig at stå på ski. Jeg håber at vi er så heldige at vi hvert år kan komme på ski ferie sammen!

img_8689 img_8682img_8657img_8951Hver aften sidder vi i sengen og hygger med tegnefilm inden børnene skal sove. Familie tid når det er bedst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *