Alt muligt blandet

3 advent – Flyvemaskiner og fingermaling

I dag er det 3 advent og om 7 dage er det juleaften. Vi bruger flittigt kalenderen og skrive hver dag et nyt tal på den! Liva husker mig på det hver morgen og er blevet ret god til at tælle ned – god til at vide hvad det næste tal er som skal stå på kalenderen.

Tænk, 7 dage til d. 24 – 7 dage til juleaften! Liva glæder sig helt vildt! Louis forstå ikke hvad juleaften er, men hvis jeg siger at om 7 dage kommer julemanden! Så har jeg en dreng der hopper og klapper i sine hænder imens han råber “Jaaaa jeg skal se julemanden”. Det forstår han og det glæder han sig til. Sidste pr var Tobias klædt ud som julemand. Men i år når vi skal holde jul her med min mor og den side af familien er det d. 23 og så håber jeg lidt på at kunne lokke vores søde nabo til at klæd sig ud og komme forbi med en gave! Fordi Livas kunsine kunne godt sidste år se at det var Tobias. Så i år håber jeg lidt på at få hjælp ude fra!

Vi har haft mine to niecer til overnatning fra igår til i dag. Der er altid lidt mere gang i den med 4 børn, mere larm, mere oprydning og mere skænderi  især imellem Alica og Louis  de to har virkelig svært ved at dele om tingen og lege sammen uden at ende med at slås! Så der har været lidt meget at se til igår og derfor intet blogindlæg – for mor her var helt færdig da alle 4 børn endelig sov!!!! 

I advent gave fra min mor fik Liva denne søde mops til at hænge på juletræet, den minder os om Bonzo. Nøøj hvor vi savner ham. Men det er så rat at vi kan se ham når vi er på besøg hos min mor. Hun var forresten forbi igår og spise aftensmad og havde derfor taget Bonzo med. Det var så dejligt at se ham og Tobias havde savnet ham så meget at han gik en lang tur med ham. Her er sku også blevet stille her hjemme når han ikke bor her mere! Han er savnet meget af os alle! Især Louis går og spørg efter Bonzo. Siger tit “Min bonzo”, “Mormor passer på Bonzo” og “mig savner Bonzo”. Men denne lille jule mops bagte lidt glæde hos dem begge og glæder mig til at hænge den op på juletræet! 

Med denne lille jule mops fik de jo også hver en adventsgave  og Louis gave var et hit! Altså den dreng er jo vild med biler, toge, lastbiler osv. Så da han pakket sin gave op og så det var en flyvemaskine – en kæmpe flyvemaskine så var han jo i paradis! I skulle ha set hans ansigtsudtryk da han så flyvemaskinen! Hans øjne strålet. Han har leget med den hele dagen  altså den flyvemaskine har fløjet rundt i hele huset og kørt rundt på hele stue gulvet. Han elsker den og går og siger “Mig flyver, mig flyver” imens han løfter den op i luften og løber rundt i hele huset. 

Sidst på dagen var der brug for lidt ro – især efter besøg af kusiner og leg med advents gaver. Så jeg satte mig ned sammen med ungerne og så fingermalet vi ellers til den hel store guldmedalje. Vildt hyggeligtog Louis lavet det ene maleri efter det andet med malinge over det hele! Liva ville helst brug pensel og koncentrere sig meget med de to malerier hun fik lavet. 

Vi har haft en dejlig weekend! Men det er først nu jeg rigtigt får slappet af og lidt alene tid!  Og den bliver udnyttet med at sidde i sofaen med hvidvin i hånden og med min ynglings film på tv’et, “Pearl Harbour”. Rigtig glædelig 3 advent til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *