Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Koh Ngai

Her ligger jeg med lyden af mine børn der leger – Se lige den udsigt.

Her er virkelig dejligt og meget stille. Man føler at man befinder sig i paradis. Det er er ikke en ø med masseturisme og kæmpe luksushoteller med pool og med 7 eleven over det hele! Faktisk er her nærmest ikke noget – så jeg er glad for at vi havde købt en hel pakke bleer til Louis inden vi kom her til!!! Der er måske 10 små forskellige hoteller her langs stranden. De fleste med små hytter og bungalows som er bygget i bambus eller teaktræ og stemningen og atmosfæren er backpacker Life med Jack Johnson i baggrunden. OG JEG ELSKER DET!!!!!!

Vi bor på Thapwarin resort og her er der måske 20 små bungalows. Over halvdelen der er her lige nu er danskere. Vildt overraskende over her er så mange danskere men på den positive side er det familier. Og mange med børn på Livas alder. Så hun har fået sig en veninde som hun leger og bader med – vi ser hende nærmest ikke medmindre hun skal have noget mad eller drikke. Og jeg elsker det, elsker at hun bare siger “Mor jeg løber ned til stranden og leger” og så går der 3 timer før hun kommer tilbage. Det er et virkelig børnevenligt hotel – at Liva og for den sag skyld også Louis kan bare rende rundt og lege uden vi skal med eller holde øje. Der er et legerum lige ved restaurant med legetøj, små 3 hjulet cykler, bolde, badedyr (som man kan låne til at tage ned til stranden og bade på), strand legetøj som man også kan låne. Louis løber der hen hele tiden – frem og tilbage imellem de liggestole Tobias og jeg ligger på og legerummet.

Der er ikke så meget at lave her andet end at bade på stranden og suge sol til sig. For her er ikke nogen by, ingen butikker osv.  Så viligger på en af de store solsenge hver dag med stranden og vandet som udsigt. Ungerne elsker at være her – de svømmer rundt, bader og leger i sandet hele dagen. De har bygget sandslotte og pyntet dem med muslingskaller. Louis fik igår en bold af nogen gæster der skulle hjem, så Tobias og ham har spillet lidt bold. Og Liva har for første gang prøvet at snorkle.

Koh Ngai er virkelig et lille paradis med turkisblåt vand og en dejlig fin sandstrand. Og så kan man snorkeldykke – her er masser af fisk og rev lige ude for stranden. Stranden er super børnevenlig og når det er lavvandet (så er stranden ikke særlig køn) ligger der smukke muslingskaller i alverdens former og farver i sandet og vi bruger timer på at gå rundt og kigge på dem og finde små krabber som bor i muslingskaller. Dem er der nemlig mange af her! Liva tør nu tage dem op og holde dem.

Koh Ngai er klart et sted vi skal tilbage til hvis vi nogensinde skal til Thailand i fremtiden. En stor anbefaling her fra hvis man er okay med det ikke er luksus hoteller og høj standard men i små hytter med firben og frøer som naboer. Til gengæld har man det hele for sig selv! Og det er altså virkelig en stor luksus i sig selv! For det er fandme sjældent at finde en ø som denne i 2018 med så lækket strand, vand som er helt klart og sand som er hvidt og blødt og så nærmest ikke nogen turister!

Obs – min holdning om hotel og stemning er rette mod vores hotel – da jeg ikke har været inde på de hoteller som ligger langs stranden ved jeg ikke hvordan det er at bo der

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *