Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Hej fra Fælledparken

Hej hej fra en bænk med solen i ansigtet, kaffen i hånden og Louis der ligger og snork sover i barnevogne. Jeg sidder ved mit ynglings sted her i parken som er blomsterhaven ved søen og nyde alle de blomster som er sprunget ud og udsigten over søen. Ej men altså her er så dejligt! Jeg elsker at være her.

Vi fik lov til at gå ud og få lidt luft. Og hvor har jeg dog savnet fælledparken. Det er efterhånden blevet en tradition at gå her over når Louis er indlagt på Rigshospitalet. Jeg elsker at være her og gå ture her i parken. Her er sku så hyggeligt og elsker at der er så mange små hyggelige steder med bænke. Elsker søen, alle legepladserne og de store grønne områder.

Boede vi tætter på Fælledparken ville vi også bruge den meget mere. Så jeg nyder at når vi er indlagt på Rigshospitalet at vi må gå her over. Det giver lidt luft og lidt ro (i hvert fald oppe i mit hovede) at komme væk fra hospitalet og sygeplejeskerne. En pause fra alt hvad der forgår oppe på afdelingen. Plus Louis sover 10 gange bedre i en barnevogn udenfor i den friske luft. Den her lur han tager nu er på lidt over en time,  jeg regner med at han sover 30 min mere. Så jeg vil nyde min udsigt, min nu kolde kaffe og solens varme stråler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *