Louis og jeg

Louis og hans søvn.

FullSizeRender

Jeg har været hel væk her til morgen. Er først nu ved at blive klar i hovedet efter jeg har fået taget mig et bad og drukket en kop kaffe. Louis sover, men det har han altså ikke gjort i nat! Samlet har jeg fået 3 timer i alt og har ellers kæmpe med at få Louis til at sove, trøste ham når han har grædt, givet ham flaske når han var sulten og ellers bare snakke med ham når han lå og kigget og sagde små lyde (som om han prøvet at snakke til mig) Han er jo 1 måned plus 2 dage nu og han er ved at få en fast rutine i søvn. Han sover dagen lang – nogen få timer er han vågen om dagen og så sover han om aften. Ca fra kl 20.00 sover han og vågner så når han skal have flaske ca kl 23.00. Så sover han måske en time og så er han ellers vågen resten af tiden. Jeg måtte vække Tobias i morges kl 6.00 og bede ham om at tage over da jeg var på kanten til at bryde sammen. Jeg var så træt og min tålmodighed var der ikke efter en hel nat uden søvn. Så fik jeg en lille time på øjet og så vågnet Liva.

Han har de sidste par nætter skifte med at sove rigtigt godt det meste af natten og kun vågnet 2 gang for at få mad. Til at slet ikke vil sove og holde mig vågen hele natten. Jeg husker ikke at det var sådan med Liva da hun var nyfødt, men Tobias mener at hun var lig sådan. Jeg har måske bare glemt det – de gode minder er det man husker og alt det dårlige glemmer man hurtigt 🙂 Men det er forhåbentlig bare en periode, jeg håber han vil blive bedre til at sove jo ældre han bliver. Jeg håber ikke at han vil forsætte sådan frem til han er 2 år – det gjorde Liva nemlig og det var to år uden søvn hver nat! Det er hårdt og jeg skal lige vende mig til igen at jeg skal op om natten, lave flakse, skifte ble og vugge en baby i søvn igen.

Tobias hjælper rigtigt meget, han står op og laver flaske hvis det er han kan høre Louis græder og er vågen. Han gør sit bedste men han har også brug for søvn da han jo skal op på arbejde – han er jo den der sørge for at vi har et tag over hovedet og får mad på bordet. Så lige nu sover Tobias på sofaen i selskab af Bonzo. Jeg sover så med Louis inde i soveværelset. Vi gjorde det sammen den gang med Liva og det er det  er det der funger bedst for os i den her periode.

1 thought on “Louis og hans søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *