Alt muligt blandet

Kæreste aften med Sushi

Sidste fredag – iden Tobias rejste. Havde vi kæreste aften. Vi kunne desværre ikke få passet Liva så vi måtte vente til hun var faldet i søvn. Jeg havde vildt meget lyst til sushi og derfor havde jeg bestilt inde på Dondonsushi. Jeg synes det er lækkert sushi til gode priser. Ikke for dyrt, så alle kan være med på prisen. Sidst vi fik sushi gik det helt galt fordi Liva var syg – i kan læse om det indlæg HER.
CollageImage11 CollageImage12Vi hygge med Vild med dans og efter sushi fik vi hjemmelavet chokolademousse, som jeg havde lavet tideliger på dagen. En rigtigt hyggelig aften. Vi har aftalt at vi skal ha en kæreste aften om ugen. Og det håber jeg på at vi kan holde. For vi har brug for det efter man har fået en baby!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *