Louis og jeg

Vi øver os i at kravle.

Louis er snart 8 måneder og han er vild efter at komme ned på gulvet og ligge på maven. Han vil så gerne kravle og han tumler rundt for at lære det. Han har forstået det med at ligge på sine knæ og hænder. Og når han så ligger på alle fire så bevæger han sig lidt frem og tilbage med med rumpen men kommer altså ingen vegne! Han har det med at glide rundt når han er på gulvet. Hvis jeg har lagt ham på et tæppe eller hans dyne så vælter han rundt ved nærmest at stå på hovedet! Han vil så gerne frem at når han efter noget tid har prøvet men ikke kommer nogen vegne så bliver han altså frustreret! Og det er altså ikke lidt brok der kommer fra ham, han skriger og kan til tider også græde med masser af tåre! Selv når han skal sove og måden han falder i søvn på er at tumle rundt for at komme op på alle fire!

Jeg er total over ham når han ligger på gulvet. Jeg er så bange for at han vil vælte ned med sit hovede i gulvet og slå sin næse og mund. Især efter han er blevet opereret – det er godt nok lidt over en måned siden nu og det burde være helet så at der ikke skulle ske noget hvis han faldt. Jeg kan jo ikke pakke ham ind i vat og jeg kan ikke undgå at han vil falde og slå sit ansigt. Men lige nu hvor han øver sig i at kravle så er det med mig ved hans side indtil han nogenlunde kan.IMG_9815 IMG_9818 IMG_9821 IMG_9822

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *