Louis og jeg

Fælledparken, du har været savnet!

imageVi fik i dag lov til at gå en tur over i Fælledparken og hvor var det altså bare skønt at komme lidt ud fra hospitalet. Få lidt frisk luft og nyde det gode vejr. Jeg gik en lang tur med Louis i barnevognen. Han sad og snakket og kigget ud hele gåturen. Jeg tror han hygget sig og også synes det var lidt rart at der skete noget nyt end at løbe rundt oppe i afdelingen eller være i legeværelset. Det kan også blive lidt for kedeligt at lave det sammen om og om igen når man er indlagt i så mange dage. Så da en af sygeplejerskerne sagde at vi i dag godt måtte gå en tur over i Fælledparken, så gik det altså ikke for hurtigt med at få Louis i barnevognen og tag elevatoren ned og nærmest løbe ud af indgangen!
image image image Vi var lige et smut over på vandlegepladsen. Louis fik lov til at gå lidt rundt i vandkanten. Han ville nu meget mere end bare have sine fødder våde. Men med manchetter på og intet skifte tøj eller ekstra ble, tænkte jeg at våde fødder var det eneste han kunne få lov til lige nu. Vi har aldrig været her, så det var lidt sjovt at se stedet med vand og masser af børn. Vi skal helt klart her hen med Liva til sommer og når Louis er blevet helt raskt igen. image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *