Louis og jeg

Indkøring i vuggestue – Dag 5 – Hjem efter 20 min.

Sidder udenfor cafe 8 tallet og venter på jeg skal hente Louis fra vuggestuen. Åhhh jeg mangler KAFFE!! Men cafeen åbner fandme først kl 11.00! I dag kunne jeg altså ikke lave en kaffe hjemme fra og tag med. Louis og jeg er nemlig på cykel herover da Tobias skulle ha bilen.

Aflevering i dag gik ikke så godt da et andet barn sad og græd hos Louis pædagog da jeg skulle sige farvel. Og det blev han påvirket af og begyndte selv at græde. Og imens jeg har siddet her ude i solen og vente på tiden skulle gå har vuggestuen lige ringet. Det er 20 min siden jeg afleverede ham men hans pædagog har ikke kunne trøste ham og han græder åbenbart stadig. Så nu smutter jeg ind og henter ham og så tager vi hjem og hygger sammen med Liva – hun holder nemlig fri i dag fra børnehave og er sammen med Tobias lige nu. Vi må op på hesten igen og håber at i morgen vil gå meget bedre for Louis. Så han kan vende sig til at være der og helst mere end 20 min!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *