Alt muligt blandet, Louis og jeg

Personlig gave til yndlings pædagog som stopper.

Louis yndlings pædagogmedhjælper stopper i dag så det er lidt en øv dag. Nok mere for os forældre end Louis, da han ikke helt har forstået at det er sidste dag for hans yndlings voksen. Åhhhh den kærlighed og glæde der stråler ud af ham når han ser ham om morgen den lever jeg på hver dag. Det fedest er at aflevere sit barn i vuggestuen og se at ens barn bare elsker at være der pga den ene person som passer på ham hver dag. Leger med ham, griner og trøster ham. Opdrager på ham, lære ham nye ting, læser bøger og synger sange. Ikke at vi ikke også er vilde med hans to andre pædagoger der er på hans stue – for det er vi. Meget glade for dem. Men denne pædagogmedhjælper har bare noget særligt med Louis som jeg ikke kan beskrive. De to har noget sammen og det gør bare at Louis elsker at være der. Om morgen når jeg aflevere så har han jo nærmest ikke tid til at sige farvel til mig fordi han er løbet over til ham for at give ham et morgen kram.

Denne vuggestue som Louis er i er en hel anden end den Liva var i og derfor også en hel anden oplevelse jeg har med ham end jeg havde med hende. I kan læse om de oplevelser jeg havde i Livas vuggestue HER, HER, HER, HER, og HER. De er desværre ikke positive oplevelser og hvor er jeg altså glad for at Louis ikke endte med at gå i den!!!!

Jeg elsker denne vuggestue og de pædagoger der er på Louis stue. Men især hans pædagogmedhjælper som desværre stopper i dag betyder rigtigt meget for Louis og Tobias og jeg. Så jeg er lidt ked af det og øv over at han ikke skal være i Louis liv mere. For hold nu op hvor betyder det altså bare meget at ens børn er glade for at være i vuggestuen og glade for deres pædagoger, hos os gør det!

Jeg har selvfølgelig lavet en lille gave til Louis yndlings pædagogmedhjælper som er fra Trold & Blomst og håber selvfølgelig at den vil bring glæde når han skal aflevere den. Den kan købes inde på Trold & Blomst hjemmeside lige HER.

Louis med sin lille personlige gave fra Trold & Blomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *