Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Så er vi indlagt og klar til ganeoperation i morgen.

Ja han sover altså ikke endnu trods kl er 21.00. Han kæmper virkelig med at holde sig vågen, jeg kan tydeligt se han er træt for han gider sig i sine øjne hele tiden og gumler løs på sutten imens han holder fast om sin klud. Jeg tror det er fordi det er et nyt sted, en anden seng end han plejer, nyt værelse osv. Jeg har taget hans dyne og bamse med, mere så han har noget spm han kender og forhåbentlig giver det ham tryghed. Men han tumler rundt i sengen, snakker og brokker sig også. Jeg skulle ha taget hans sengerend med for han bliver ved med at få sine fødder i klemme imellem tremmerne på sengen. Vildt irriterende faktisk!! Har skrevet til Tobias at han skal tag den med i morgen tidlig når han kommer  her ind.

Lige som sidst da Louis skulle ha lukket sin læbespalte har han været i bad her til aften. Og har også fået hospital tøj på som han skal sove i og have på under operationen. Fra vi kom og indtil nu har han faktisk hygget sig, nærmest løbet rundt på hele afdelingen, sagt Hej til alle han mødte og grinet en hel masse.

Vil slutte her og prøve at få min lillemand til at sove og selv få noget søvn. Det bliver en lang dag i morgen. imageimageimageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *